Poezen

AL ONZE POEZEN HEBBEN ALLE TESTEN!!!!!!!

Britta Bellisimo

Geboren op 30 april 2006

Zij is een blue silver tabby spot,heel lief en rustig ,zeer lief met onze andere poezen en ze heeft al twee maal bewezen dat ze een zeer goede moeder is .Het liefst van al ,zit ze graag hoog te snoezen.

~

Ziggy Von Padro Rei

Geboren op 22 oktober 2006

Zij is een black golden tabby en haar groote hobby is eten mmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhh,daarom,is zij vrij mollig en moet regelmatig op dieet.Verder is zij zeer aanhankelijk en lief zowel voor ons als de andere poezen

~

Bajura Van Den Boomgaard

Geboren op 13 november 2006

Zij is een mooie blauwe poes met ongeloofelijke mooie oranje-koperen oogen.Zij heeft al twee maal mooie kittens gehad de eerste keer drie lilac poesjes en nu heeft ze drie kittens twee katertjes en een poesje .Zij is een mooie britse met ster alures,aangenaam in omgang en super lief

~

Anais Sprankling Stars Of Morville

Geboren op 16 juni 2007

Zij is een blue golden shaded ,een dametje met een eigen willetje,komt wanneer zij wil en ook een knuffel wanneer het haar uitkomt,maar komt heel goed overeen met de andere.

~

Angel Sprankling Stars Of Morville

Geboren op 16 juni 2007

Een blue silver tabby mackerel en is de zus van Anais samen komen ze van Britta en James.Ze waren toe met tien de rest waren allen katers en hebben allen een goede thuis gevonden.Angel heeft verleden jaar een mooi nestje gekregen vier katertjes twee blue's en twee silver tabby's.Ook zij zijn in een gouden mandje gevallen.Angel is een zeer lieve poes en direct ieders vriendje.

~

Evita Van Het Molentje

Geboren op 13 julie 2006

Een black golden tabby,Evita woonden eerst in een andere kattery maar woont nu al haast twee jaar bij ons.Ze is heel lief en aanhankelijk.Ze heeft verleden jaar een nestje gehad met James en daar zij drie mooie kittens uit voort gekomen,twee katertjes,een silver shaded en een black silver tabby,zij hebben een mooi mandje gevonden in Nederland.Het golden shaded poesje is bij ons blijven wonen.

~

Charlotte Sprankling Stars Of Morville

Geboren op 28 april 2008

Zij is een black golden shaded poes en dochter van Evita en James,zij is de grootste knuffel poes die je je kan bedenken,zeer mooi en super lief,ik ben trots dat ik haar heb gefokt,zij zal ooit samen met Raidgijn Kitten krijgen ,het zal een prachtig koppeltje zijn.

~

Lavanya Of House Of Pearle

Geboren op 09 maart 2008

Lavanya is een black silver shaded poes ,zeer mooi en een toffe meid .Ze zit graag op de krabpaal of in de hangmandjes,zij is goed bevriend met Charlotte samen ravotten ze wat af en ze slapen altijd samen.

~

Frauke Sprankling Stars Of Morville

Geboren op 3 april 2009

Frauke is een lilac poesje ze is een kleine heks met allerlei kuren en heeft van niks schrik maar ze kan ook zo heel lief zijn een schatje van een poes.Zij is de dochter van Bajura en Anakin,zij is drager van fawm,sinamon en chocolat.

~

Billie

Geboren ????? ergens in 2002

ras europese straat kat zij is een black beige tabby poes tevens onze allereerste poes,ik vond haar als kitten van nog geen zes weekjes oud,zij zat langs de weg en haar broertje of zusje lag al plat gereden op de weg.Mijn hart kon dit niet laten gebeuren met Billie en heb haar meegenomen naar huis .Zij is zeer gezond en al haar testen waren goed zij is wel gestereliseerd en is het liefst alleen.

~

Banoa

Geboren op 03 april 2003

Zij is een kruising van een heilige birmaan en een siamees,zij is kort harig en heel heel lief ,ze is zeer rank en heel aanhankelijk zij is ook gesterelisserd en al haar testen waren oke.

~

Home